Fool HD - Open Mic - Live pe YouTube

Fool HD presents Open Mic - Live pe YouTube! - în fiecare luni, de la ora 21:00

Glume, glume, artiști și viitori artiști, amatori, nume cunoscute, dispărute sau abia apărute în stand-up, vin toate la tine acasă! E nașpa în pandemie, știm, dar e de zece ori mai nașpa fără voi! Ne e dor de scenă și de public, așa că am lansat proiectul Fool HD, adică cele mai tari experiențe din perioada asta vă sunt împărtășite online!

Iar pentru că suntem oameni mișto, la fiecare show o să includem și un special guest.

Nu vă faceți griji, ne-am luat toate măsurile de siguranță pentru a vă oferi o experiență de toți banii. Dacă nu ne crezi pe cuvânt, intră pe https://hd.thefool.ro/ și parcurge cu atenție descrierea proiectului nostru, împreună cu măsurile de siguranță pe care, scuză-ne, dar n-ai de ales decât să le respecți temeinic. Și, vorba lui Adrian Nicolae: Cine se supără, mă-sa-i curvă, nananana!

Pentru înscrieri trimite un mail la open-mic@thefool.ro cu numele tău și numărul de telefon, ca să te sunăm noaptea cu număr ascuns.

Dacă luni o să fie prima dată când urci: (1) Doamne-ajută şi (2) trimite pe mailul de mai sus un video cu tine şi cele 5 minute de material pe care le-ai pregătit.

Dacă vrei să te asiguri că nu ratezi live-ul, dă un click aici: https://bit.ly/2W5fFkO

Link donații: https://hd.thefool.ro/doneaza

Ne vedem pe micile ecrane!