O scrisoare pierdută (focus Mariana Mihuț) @ Bulandra (difuzare online)

Ne schimbăm odată cu schimbarea, așadar Teatrul Bulandra își mută activitatea în online! Teatrul Bulandra va transmite pe pagina sa de Facebook și pe site-urile www.bulandra.rowww.smartradio.ro înregistrarea unor spectacole care au rămas în memoria spectatorilor prin interpretări de excepție și puneri în scenă revoluționare.

Spectacolele vor putea fi vizionate gratuit, în regim de live stream.

Detalii AICI

Pentru că își iubește și își respectă actorii care i-au adus gloria ani de-a rândul, Teatrul Municipal „Lucia Sturdza Bulandra” dedică săptămâna 18-24 mai 2020 actriței Mariana Mihuț.

Vineri, 22 mai, ora 19:00, la Teatrul Bulandra online: spectacolul O scrisoare pierdută - de I.L. Caragiale, regia Liviu Ciulei. Data premierei: 15-16 Ianuarie 2004.

Regia artistică şi decorurile: Liviu Ciulei

În distribuție: Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ, Petrică Gheorghiu, Dem Rădulescu, Mircea Diaconu, Octavian Cotescu, Ştefan Bănică, Aurel Cioranu, Jean Reder, Simion Hetea, Fory Etterle

Pe marii actori îi asociezi mereu unui teatru, unui loc în care și-au desfășurat mare parte din activitatea artistică, unde s-au afirmat. Se zice, de asemenea, că omul sfințește locul... Marina Mihuț este unul dintre aceștia, în plus, și-a dorit mereu să lucreze cu regizori care „o pun la treabă” și a ținut să se dedice cu tot sufletul unui singur spațiu, teatrului în care a găsit echipa de actori și regizorii alături de care se putea autodepăși - Teatrul „Bulandra”.

„Mi-am dorit foarte mult să ajung la Bulandra pentru că aici erau Lucian Pintilie, Liviu Ciulei. Mulţi şi-ar fi dorit să lucreze cu ei.” Spunea actrița despre venirea sa la „Bulandra”. De atunci a fost dedicată teatrului care i-a oferit cele mai frumoase roluri și cele mai mari bucurii.

Să ne bucurăm, așadar, spectatori de pretutindeni, de această săptămână dedicată teatrului și actoriei de calitate marca „Bulandra”!

Vă așteptăm la Teatrul Bulandra online!