Cirque du Soleil (free online)

Vineri, 22 mai, începând cu 22:00, ora de difuzare a României, vom putea urmări, complet gratuit, un eveniment special marca Cirque du Soleil. Săptămâna aceasta se va continua seria de difuzări a celor mai importante show-uri, disponibile pe platforma dedicată companiei, CirqueConnect, un nou hub digital, dar și pe canalul de YouTube.

Avem la dispoziție și o mulțime de videoclipuri înregistrate în culise, înainte de ridicarea cortinei, unde acrobatul și make-up artistul Kyle Cragle ne explică, printr-un turorial, procedeul de realizarea al machiajului de circ, pas cu pas, în plus poți trage cu ochiul să vezi cum arată o zi obișnuită din viața artiștilor. Dacă vrei să adaugi un strop de amuzament exercițiilor fizice sau crezi că asta te-ar motiva mai mult, există chiar și CirqueFit, un program prin care te menții în formă, prezentat într-o manieră ludica, potrivită spiritului de circar.

Pe site sunt postate, sub forma unui colaj cu o durată de 60 de minute, cele mai impresionante momente din spectacole emblemă precum Crystal and Axel, One Night for One Drop, Singalong, KURIOS - Cabinet of Curiosities, ‘’O’’, LUZIA, Zed.