Cinemateca Online | Arhiva Națională de Filme

Arhiva Națională de Filme vă invită cu mare drag la #CinematecaOnline  pentru a (re)vedea filme de patrimoniu din depozitul său!

Pentru că multe instituții culturale vor rămâne încă închise pentru încă o perioadă de timp, iar între acestea se numără și cele două săli ale Arhivei Naționale de Filme, aceasta „deschide cinematograful virtual” și vă invită la Cinemateca Online, la voi acasă.

Sunteți așteaptați în fiecare weekend cu filme românești de cinematecă, fiecare dintre ele putând fi vizionat în intervalul orar 14:00-24:00, cu bilete online pe Eventbook.

Programul și biletele sunt disponibile pe platforma Eventbook, la următorul link: https://eventbook.ro/program/cinemateca-online .

Urmăriți paginile Cinema Union de Facebook și Instagram (https://www.instagram.com/cinemaunionbucuresti/ ) unde vom posta informații despre filmele din program.

Până când ne revedem la cinema, Cinemateca Online vă oferă experiența filmelor de arhivă pe ecranele voastre, la parametrii pe care îi oferă partenerul nostru, Eventbook, nu își propune să replice experiența cinematografică din sala de cinema, ci să ofere acces la filmele de arhivă, din surse autorizate, în condiții de restricții precum cea pe care o traversăm și în această perioadă. Această experiență vine tocmai pentru a face diferența și a ne motiva, atât pe noi cât și pe voi, să ne revedem la cinema, la redeschiderea sălilor.

Cumpără bilete