Teatrul din sufragerie / Mame și Mame, LIVE cu Smaranda Caragea

Duminică seara, pe 21 iunie, teatrul vine la tine acasă, LIVE pe: vodafone.ro/impreunamaiputernici/teatru

„Mame și mame” este un colaj de monologuri din piesele: „Cum am învățat să conduc” de Paula Vogel și „Pulverizare” de Alexandra Badea, în interpretarea Smarandei Caragea.

Actriță a Teatrului de Comedie din București, Smaranda Caragea a jucat de-a lungul anilor în nenumărate piese de teatru, atât în teatrul de stat, cât și pe scena independentă. A jucat în piese regizate de: Iarina Demian, Alexandru Tocilescu, Gelu Colceag, Eugen Gyemant, Vlad Cristache, Andrei Majeri, Mircea Cornișteanu, Ioana Petre, Laszlo Bocsardi, Vladimir Anton, Dragoș Moșoiu. Pe langa teatru este trainer experimentat, formator și cercetător în teatru aplicat fiind creatoarea Continuu Studio pentru dezvoltare prin artă.

Smaranda ți-a pregătit un colaj comic în care se întrepătrund în principal două tipuri de mame, dar spectatorul poate identifica mai multe.

Descoperă poveștile și arată-ți aprecierea cumpărând un bilet de aici: impreunamaiputernici.iabilet.ro/bilete-smaranda-caragea-mame-si-mame-colaj-56329/
Accesul la eveniment nu este condiționat de cumpărarea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere și susținere pe care îl poți face pentru cei care urcă pe scena de acasă pentru tine.

vodafone.ro/impreunamaiputernici este o inițiativă Vodafone care aduce LIVE la tine acasă teatru, muzică, sport și masterclass-uri cu artiști și specialiști, pe care te invităm să îi susținem și să-i aplaudăm împreună.