Opera Picnic: Disney Medley

Acest eveniment face parte din programul artistic „Opera Summer Hub”, co-organizat de Opera Națională Română din Cluj-Napoca, Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative Cluj-Napoca (CREIC) și Londoner.

Desfășurat în aer liber, sub cerul înstelat al terasei Londoner din cadrul CREIC, Opera à la Carte ne invită la o seară tematică ce îmbină armonios programul artistic interpretat de artiștii Operei clujene și o cină special pregătită de chefii Londoner, în specificul serii.

Seara italiană își va încânta spectatorii cu un repertoriu de arii și canțonete autentice, pe partiturile compozitorilor Nisa Bixio-Rusconi, A. Buzzi-Peccia, E. A. Mario, E. Capua, S. Gastaldon, V. de Crescenzo, E. de Curtis, Valente-Tagliaferri șa., în interpretarea tenorului Marius Vlad Budoiu, acompaniat la pian de Maestrul David Crescenzi.

Sub același simbol al tematicii italiene, meniul serii va include un platou de antipasti (aperitive), urmate de un desert la finalul spectacolului.

* În contextul normelor oficiale pentru prevenirea răspândirii COVID-19, numărul acceptat de participanți la acest proiect este de 100 persoane.

DISTRIBUȚIE:
Distribuție:
Tenorul Marius Vlad Budoiu
David Crescenzi – pian
Evenimentul este prezentat de Florin Sâmpelean

Preț: 150 - 300 RON
Cumpără bilete