Luna Amară (live online)

Music Hub ne propune o serie de concerte prin live streaming, iar sâmbătă, 11 iulie, de la ora 20:00, vom avea ocazia să vedem artiștii de la Luna Amară. Link-ul de acces se va posta pe pagina de facebook a evenimentului numita "Luna Amară vine la tine. În boxe, căști și pe ecran.", biletele nu sunt obligatorii, dar dacă vreți susțineți formația o puteți face cumpărând un bilet de aici.

Luna Amară sărbătorește anul acesta 20 de ani de activitate muzicală în zona rockului alternativ românesc. Au urcat pe aceeași scenă împreună cu Deftones, Him, Rammastein, Iggy Pop și Amorphis, au fost premiați la METALHEAD Awards pentru “Live la Conti” (Best Romanian alternative Release).

Una dintre trupele emblemă ale României cu puternice influențe din spectrul rockului metalic și progresiv, Luna Amară a adăugat o tonalitate aparte muzicii sale incluzând trompeta ca element definitoriu stilului. Mi-au plăcut toate albumele lor și sper sa avem ocazia și de data aceasta să ascultăm melodii di albume precum Pietre în alb (2011), Aproape (2016) și Nord. Versurile lor sunt profunde, au un mesaj puternic ce denotă implicarea socială, o atitudine de protest împotriva nedreptăților politice.