Expozitie de pictura Surreal dreams

Galeria de Artă Ora0 te invită la expoziția de pictură SURREAL DREAMS a artistei locale Dena Artist.
Surreal Dreams reprezintă o colecție de suflet a artistei, croită în jurul viselor pe care aceasta le are, unele dintre ele fiind de-a lungul timpului repetitive, pline de simboluri, emoții și mesaje ascunse.
Colecția este una aparte, unde cromatica și simbolistica din fiecare tablou ajung se împletească perfect dând naștere unei lumi pline de magie- o lume ireală, de vis dar totuși incredibil de reală și semnificativă pentru Dena.
Tablourile sunt realizate în acrilice pe pânze, presărate cu vise și multă iubire. Lucrările artistei așteaptă le vizitați, rezonați cu ele și pierdeți în lumea lor, într-o după amiază caldă de vară, într-unul dintre cele mai frumoase locuri ale Brașovului- grădina La stup/ Ora0 Hive

DESPRE DENA

Dena Artist este un artist vizual din Brașov, în vârstă de 30 de ani. Dena pictează și desenează încă de la vârsta de 5 ani, având de-a lungul timpului oportunitatea de a se auto-educa în acest domeniu vast și frumos. În prezent, predă cursuri și ateliere de artă în cadrul Galeriei de Artă Ora0 din Brașov, colaborând și cu diverse școli și centre educaționale, pe partea de arte vizuale. Până la acest moment, Dena are peste 16 expoziții la activ, în diverse orașe ale țării, precum și în străinătate, în cadrul galeriilor online de specialitate, pregătind în continuare evenimente și expoziții noi și originale, dedicate publicului iubitor de artă.

PERIOADA EXPOZITIE: 26.07.2020- 1.08.2020
VERNISAJ: 26.07.2020 orele 17.00-19.00

INTRARE LIBERA!
Pentru alte detalii:
TEL: 0040.737.819.362