Ora0 La TEKAFE: Expozitia "Miracle of Life", Dena Denis

Galeria de Artă Ora0 și Tekafe te invită în luna august la expoziția de pictură Miracle of life a artistei vizuale Dena.
Miracle of life este cea mai recentă colecție a Denei, o colecție abstractă făurită în nuanțe vii, într-o cromatică diversă în care artista împletește verdele crud cu tonuri de galben, portocaliu și roșu, printr-un subtil rafinament, cromatica aleasă fiind menită a atrage atenția asupra miracolului vieții.
Artista se exprimă autentic în lucrările sale, elaborând o compoziție care emană energie și mișcare. Ea face abstracție de stiluri, creațiile ei fiind întotdeauna diferite, cu elemente din diverse curente, stiluri și tehnici. Pentru colecția Miracle of life, Dena s-a "limitat" la abstractizare, pictând cu degete, cuțite și bureți, pe alocuri regăsindu-se și elemente de dripping.

Va așteptăm la Tekafe, în perioada 1 august 2020 - 31 august 2020 pentru a admira pe viu- pe verde viu- lucrările pline de energie ale Denei și bineînțeles pentru a le achiziționa- lucrările vin însoțite de certificate de autenticitate.

DESPRE DENA

Dena Artist este un artist vizual din Brașov, în vârstă de 30 de ani. Dena pictează și desenează încă de la vârsta de 5 ani, având de-a lungul timpului oportunitatea de a se auto-educa în acest domeniu vast și frumos. În prezent, predă cursuri și ateliere de artă în cadrul Galeriei de Artă Ora0 din Brașov, colaborând și cu diverse școli și centre educaționale, pe partea de arte vizuale. Până la acest moment, Dena a realizat peste 600 de lucrari, avand peste 18 expoziții la activ, în diverse orașe ale țării, precum și în străinătate, în cadrul galeriilor online de specialitate. Artista pregateste continuu evenimente, ateliere și expoziții noi și originale, dedicate publicului iubitor de artă.

PERIOADA EXPOZITIE: 1 august 2020 - 31 august 2020
Pentru alte detalii:
TEL: 0040.737.819.362