Romanian Design Week 2020 - Expoziția Change 2.0

Principala destinație Romanian Design Week 2020 va fi Combinatul Fondului Plastic, un spațiu cu o istorie specială.

Biletele pot fi achiziționate exclusiv online de aici: https://ove.ro/romanian-design-week-2020

Păstrăm tema anunțată pentru 2020, CHANGE, și propunem o selecție de proiecte și evenimente aliniate la ce înseamnă în prezent schimbarea.

Siguranța vizitatorilor este o prioritate pentru noi: în cadrul RDW 2020 vom ține cont de toate reglementările aflate în vigoare la momentul desfășurării.

Biletele sunt disponibile exclusiv online și limitează vizitele la un interval de timp de 2 ore. Alocarea fiecărui interval orar se face ținând cont de capacitatea maximă a spațiului astfel încât să fie asigurată o distanță de min. 2 m între persoane. Intervalul de vizitare va fi menționat în avans pe fiecare bilet. Conform legislației în vigoare, este necesar ca fiecare vizitator să completeze datele personale (nume, prenume, e-mail și telefon) în formularul de achiziție a biletelor online.

Studenții au acces gratuit în cadrul Romanian Design Week, folosind codul RDW4Students în formularul de achiziție a biletelor și în baza carnetului de student prezentat la intrarea în expoziție. Accesul fiecărui vizitator se va face doar după termometrizarea noncontact a acestuia și va fi permis doar dacă vizitatorul are o temperatură sub 37,3 și doar în condițiile purtării de mască de protecție, care va trebui să acopere gura și nasul pe toată durata vizitei.

Mai multe despre măsurile de siguranță găsiți pe romaniandesignweek.ro. 

Acestea vor fi actualizate constant astfel încât să vă bucurați de această ediție RDW în cele mai sigure condiții.