Spectacol pentru copii: Pe Bune

Asociația PETEC în parteneriat cu Apollo111 și Mercato Kultur prezinta spectacolul pentru copii "Pe bune".

Spectacolul va avea loc în aer liber, în noul spațiu Mercato Kultur din zona Aviatorilor (Gheorghe Demtriade 6 -1 0) cu respectarea tuturor normelor de siguranță.

Vă așteptăm cu entuziasm și dor la un spectacol de improvizație și dans despre adevăr, minciună și toate nuanțele dintre ele.
Dansul, muzica live şi o poveste deschid conversaţia dintre performeri şi public despre ce înseamnă adevărat, ce înseamnă fals şi, până la urmă, ce înseamnă ”ce înseamnă?”.

Nu există dialoguri scrise, nici coregrafie stabilită, nici partituri. Pornim de la câteva elemente aduse de acasă și improvizăm cu ele și cu spectatorii.

Suntem dansatori, actori, muzicieni, dar, mai ales oameni care vor să cânte, să danseze și să spună. Ne unduim, uneori graţios, printre basme cu morală şi luăm butucănos pe sus proverbe repetate de toată lumea. Și depindem de public pentru a rostogoli povestea.

Pe bune este un spectacol de improvizație care, pentru a rămâne adevărat, se schimbă mereu în funcție de spațiu și de cei care asistă.

Distribuție: Răzvan Rotaru, Smaranda Găbudeanu, Virginia Negru, Cristina Lilienfeld, Alexandra Bălășoiu și Cătălin Munteanu.

Durata flexibilă 30’ - 40’
Spectacol destinat copiilor între 6-12 ani

Bilete: 35 lei cuplu adult - copil, 50 lei trio - doi adulti si un copil/ adult si doi copii, 25 lei single. Biletele se pot cumpara online - https://www.iabilet.ro/bilete-pe-bune-spectacol-pentru-copii-57867/