The ROCK - AC/DC Tribute + The Rock Out

Muzica titanilor de la AC/DC rasună din nou în București! The ROCK, cel mai tare show-tribut AC/DC din Europa vine la Arena Tei, joi, 6 august, de la ora 20:00.

Au pornit în 2012 și, de la cluburi până la cele mai mari scene de festival, The ROCK s-au stabilit ca fiind cea mai bună trupă-tribut AC/DC a Europei, ei recreând cu acuratețe viscerală atât sunetul cât și energia explozivă a formației australiene. Talentul, experiența și chimia perfectă din această echipă internațională aduc un show electriziant care o să vă zguduie din temelii!
 
Cu peste 400 de spectacole atât în țară cât și în Europa și zeci de mii de fani, The ROCK au strâns de-alungul anilor un following loial precum și o reputație comparabilă cu cea a celor mai de top trupe tribut din lume.
 
Începând cu 2020 trupă include în spectacol și un set special cu piesele lor originale, sub denumirea THE ROCK OUT, sărbătorind, astfel, lansarea albumului lor de debut “What a Woman”: o colecție de rock’n’roll feroce, având că invitați speciali atât pe bateristul Mike Terrana, dar și pe Dave Evans, primul solist AC/DC. 

Plug in, it’s on.. For those about to rock, WE SALUTE YOU!!