Expoziție de pălării - Nita Sao

Te așteptăm în perioada 7 – 16 august la expoziția de pălării semnată NITA SAO, organizată în parteneriat cu Sun Plaza, în zona Sun Atrium, la parter.

Vei descoperi zeci de piese unicat create de Ana Istodorescu și vei afla poveștile acestora. În plus, vei avea ocazia să afli care este pălăria perfectă pentru tine, în cadrul sesiunilor de consultanță pe care designer-ul le oferă pe toata perioada expoziției, în intervalul orar 18:00 – 20:00, în NITA SAO pop-up store, la etajul 1, în baza unei programări prealabile.

NITA SAO este un brand românesc înființat în anul 2014, de către Ana Istodorescu, designer pasionat care își dorește să transforme lumea într-un loc cât mai fascinant, cu fiecare creație a sa.

Ana Istodorescu surprinde prin piese statement, curaj creativ și evenimente out of the box prin care lansează colecții inedite inspirate din toate colțurile lumii. Haine, genți, bijuterii și alte diverse accesorii, toate se află sub umbrela brand-ului, însă NITA SAO va fi întotdeauna sinonim cu pălăriile și alternativele la pălării.

NITA SAO a reprezentat România la expoziția oficială din cadrul London Hat Week 2019. Creația intitulată ”100 de Bujori Romanesti”, tribut adus anului Centenar, realizată din peste o mie de petale, sute de frunze, în zeci de ore de lucru, a fost expusă alături de piese ale celor mai renumiți pălărieri internaționali.

Pălării speciale și unicat create de către Ana Istodorescu sunt admirate în fiecare an la garden party-urile regale, unde nenumărate invitate stimabile și, mai cu seamă, Altețele Sale Regale ale României, poartă piese semnate NITA SAO