Happy Hours #PePromenada

Petrecem ultima lună de vară la înălțime! Între 1 și 31 august, ai parte de Happy Hours #PePromenada cu oferte delicioase la preparatele și băuturile tale preferate. Zilnic, de la 17:00 la 22:00 prelungim anotimpul vacanței cu 2+1 gratis la o selecție de cocktailuri sau meniuri speciale cu până la -50% reducere, pe terasa de la nivelul 2 sau în regim take away.

Atmosfera de vacanță se simte în aer, priveliștea e superbă și ofertele… apetisante. Relaxează-te responsabil și bucură-te de vară #PePromenada! Te așteptăm cu toate măsurile de siguranță implementate pentru #RelaxareInSiguranta.

Când vii pe terasa Promenada Mall pentru a te bucura de bunătățile pregătite în siguranță de restaurantele din zona de foodcourt, te rugăm să fii responsabil și să urmezi pașii de mai jos:

- scanează QR codul aflat pe fiecare masă, pentru a ne ajuta să petrecem timp în siguranță pe terasă;
- așază-te la masă într-un grup de maximum 4 persoane;

Îți mulțumim pentru responsabilitate!


Descoperă toate ofertele speciale pe https://promenada.ro/evenimente/happy-hours-pepromenada/ și fă-ți propriul mix! Și pentru că o veste bună nu vine niciodată singură #PePromenada, în fiecare weekend DJ Nagro e prezent la butoane, gata să anime grădina noastră urbană cu mixuri relaxante.