Sonoterra Ensemble | Saxophone Mantras

Dacă vrei să te întâlnești cu senzația aceea în care te lași purtat de fiecare sunet, te așteptăm la concertul SONOTERRA Ensemble ‘Saxophone Mantras’. Muzica este concepută în așa fel, încât să parcurgi o călătorie sonoră într-o lume multi-dimensională, plină de culori, misterioasă, cu ritm și forță.

Grupul Sonoterra respiră un spirit comun și intenția care a modelat acest proiect încă din 2012, până să ajungă la formula actuală, unde stilurile nu sunt granițe, ci posibilități de exprimare.

Pink Floyd, Miles Davis ‘Kind of Blue’, Jan Garbarek, Radiohead sau John Coltrane ‘A Love Supreme’ pot fi surse de inspirație care se amplifică prin inventivitatea și măiestria muzicienilor Sonoterra.

SONOTERRA Ensemble îi are în componență pe Cătălin Milea – saxofoane (sopranino, sopran, tenor, bariton, clarinet bas, dijderidu, duduk, flaut, huaca); Gabriel Bălașa (pantam, djembe, percuții, boluri tibetane, gong-uri); Avadhut Kasinadhuni (tabla indiană și vioară); Bogdan Tănase (ghitară și efecte); Tavi Scurtu (baterie, instrumente de percuție); Mike Alex (contrabas).

‘Saxophone Mantras’ este o suită în 9 părți, concepute ca o călătorie spirituală cu momente serene, de introspecție, sound healing, meditative, dar și momente în care simți cum energia ritmului te pune în mișcare.

 

Cumpără bilete