OPERA À LA CARTE: SEARĂ AMERICANĂ

Acest eveniment face parte din programul artistic „Opera Summer Hub”, co-organizat de Opera Națională Română din Cluj-Napoca, Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative Cluj-Napoca (CREIC) și Londoner, fiind prezentat în cadrul SAMER – Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României. Un proiect susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca. Sponsori și parteneri principali: NTT DATA, Raiffeisen Bank, Mercedes Benz și RMB Inter-Auto, FSP Global, Farmec, Rețeaua de sănătate Regina Maria, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, PMA Invest, Eco Garden Construct, Antares. 

Realizată în aer liber, sub cerul înstelat al terasei Londoner din cadrul Cluj Innovation Park, Opera à la Carte ne invită la o seară tematică ce îmbină armonios programul artistic interpretat de artiștii Operei clujene cu cina special pregătită de bucătarii Londoner, în specificul serii.

De această dată, seara îi aparține operei americane. Dezvoltată la confluența mai multor genuri muzicale, aceasta și-a cunoscut apogeul în anii ’50 – ’60, perioadă la fel de generoasă pentru jazz, blues și musical, toate contribuind la conturarea genului liric al „Lumii Noi”. Repertoriul evenimentului redă întocmai acest spirit complex, diafan și armonios, în interpretarea soliștilor Operei clujene: Lorena Puican, Iulia Merca, Cristian Mogoșan și a invitatului special al serii, bas-baritonul Zoltán Nagy, acompaniați la pian de Larisa Pentea.

În ton cu tematica evenimentului, cina ușoară de vară ne va duce și ea cu gândul la New York, Chicago și alte metropole pline de culoarea și strălucirea visului american.

* În contextul normelor oficiale pentru prevenirea răspândirii COVID-19, numărul acceptat de participanți la acest proiect este de 100 persoane.

Asigurarea măsurilor de protecție pentru prevenirea răspândirii COVID-19

Cumpără bilete