TERRANOVA: RENAȘTEREA SPIRITULUI

Acest eveniment face parte din programul artistic „Opera Summer Hub”, co-organizat de Opera Națională Română din Cluj-Napoca, Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative Cluj-Napoca (CREIC) și Londoner, fiind prezentat în cadrul SAMER – Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României. Un proiect susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca. Sponsori și parteneri principali: NTT DATA, Raiffeisen Bank, Mercedes Benz și RMB Inter-Auto, FSP Global, Farmec, Rețeaua de sănătate Regina Maria, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, PMA Invest, Eco Garden Construct, Antares.

Ritm… totul este ritm și suflet!

Vineri, 11 septembrie 2020, îl ascultăm și simțim într-un spectacol extraordinar și unic, prezentat în premieră absolută, ce îi aduce la Cluj pe artiștii Maia Morgenstern și Ovidiu Lipan Țăndărică, alături de soprana Irina Baianț și baritonul Florin Estefan, acompaniați vocal și instrumental de un grup de muzicieni dedicați și plini de energie.

TERRANOVA. Renașterea Spiritului promite un spectacol înălțător, pulsant și revelator, care ne redă întregul Univers prin muzică și emoție. Amfiteatrul verde al Cluj Innovation Park va oferi un context ideal pentru un astfel de spectacol inedit, prezentat în cadrul proiectului Opera Summer Hub 2020 și a programului Opera Picnic, care își așteaptă spectatorii în peisajul terasat și generos pe care aceștia îl pot admira de pe propriile pături de picnic.

Esența sa este surprinsă pe deplin de inconfundabilul artist Ovidiu Lipan Țăndărică, semnatarul conceptului artistic, alături de Adrian Savian:

„Ritmul este Suflet, Spirit. Este Lumină, Face parte din Gena Umană.

Ritmul nu are nevoie de cuvinte, este perceput și înțeles indiferent de națiune.

Ritmul este atins de aripa lui Dumnezeu.

Este muzica Pământului și a întregului Univers.

Ritmul ne va pătrunde și ne va elibera. Este Muzica Pământului, este Facerea.

Să ne eliberăm de invidie, răutate, preamărire. Să facem loc Iubirii, Smereniei, Curajului și Demnității, Iubirii de sine. Să ne încărcăm cu Energia Spațiului Liber. Să devenim Energie, Lumină Vie, Pură, Pozitivă. Să ne vindecăm prin Iubire. Să lăsăm energia pozitivă să circule printre noi, să ne eliberăm de gândurile rele. Să ne bucurăm de cei ce suntem, să fim spirit, să ne eliberăm de lumesc, să devenim Lumină Vie.

Vom parcurge o călătorie inițiatică de echilibrare energetică, de vindecare, de meditație transcendentală, de purificare, de apropiere de sinele nostru, de Adevăr, de căldura Iubirii lui Dumnezeu.”

Ovidiu Lipan Țăndărică

Asemeni tuturor evenimentelor Opera Picnic, momentele artistice vor fi complimentate și de pachetele de picnic special pregătite de bucătarii Londoner, pe care spectatorii sunt invitați să le savureze pe terasele amfiteatrului alături de cei dragi.

În contextul normelor oficiale pentru prevenirea răspândirii COVID-19, și al prevederilor sanitare, spectatorii prezenți la acest eveniment sunt rugați să își aducă propria pătură de picnic. Numărul acceptat de participanți la acest proiect este de 500 persoane.

Cumpără bilete