Pop-up Museums

Pop-up museums: Extra apropiere de cultură într-o serie de expoziții neconvenționale la Sun Plaza București | 17 august - 29 octombrie 2020

Începând cu 17 august, în Sun Plaza ai parte de o serie de expoziții neconvenționale într-un concept cultural inedit: Pop-up Museums. Timp de trei luni, cele mai interesante exponate de la Muzeul Căilor Ferate Române, Muzeul Parfumului și de la Institutul Astronomic al Academiei Române vor putea fi admirate în Sun Plaza, la parter, iar intrarea este liberă.

n perioada 17-24 august, în zona Atrium, Sun Plaza vei putea face o călătorie în trecut și vei putea admira machete de locomotive și vagoane, șepci din uniforma de controlor cu o istorie care se duce în urmă cu 150 de ani.

În perioada 7-20 septembrie îți vei reaminti că parfumurile pot evoca povești, iar 400 de sticluțe de parfum te vor aștepta să le vezi și să le afli trecutul, care mai de care mai controversat.

Pop-up Museums va marca și o premieră. Pentru prima dată în istoria Institutului Astronomic al Academiei Române, vor fi scoase în exterior exponate pentru a fi prezentate la Sun Plaza. Se va întâmpla în perioada 15 - 29 octombrie în zona Atrium, unde vor fi expuse cele mai interesante instrumente pentru studierea corpurilor cerești, dar și poveștile celor care le-au folosit de-a lungul timpului.

Detalii pe AICI