„Seară boierească” - Spectacol muzical Maria Buză și Taraful George Pătrașcu

Vineri, 25 septembrie, de la ora 21:00, Restaurant Elisabeta vă așteaptă să petreceți o seară minunată alături de o voce de excepție, acompaniată de acordurile unice ale talentaților instrumentiști din Taraful George Pătrașcu.

Dacă încă nu v-ați dat seama despre cine e vorba, vă spunem noi,  inegalabila artistă Maria Buză, împreună cu taraful George Pătrașcu, revin pe scena Restaurantului Elisabeta.

Personalitate artistică unică, Maria Buză este renumită atât pentru recitalurile ei inspirate din muzica populară și lăutărească din folclorul vechilor București (de la începuturile secolului XX), precum și pentru talentul actoricesc de excepție, artista laudandu-se cu un portofoliu impresionant de roluri de comedie, atât pe scenele teatrului românesc cât și în cadrul diverselor emisiuni televizate cunoscute. 

Restaurant Elisabeta, clădire monument istoric, crează o atmosferă elegantă, ce duce cu gândul la fastul și opulența perioadei „ belle epoque”. Interioarele spațioase ale Restaurant Elisabeta găzduiesc periodic evenimente și serate ce amintesc de vremuri demult apuse ale Micului Paris. 

O astfel de serată va avea loc și în data de vineri, 25 septembrie, de la ora 21:00, la Restaurant Elisabeta, unde vă invităm să vă lăsați încântați de glasul inconfundabil și de carisma inegalabilă a Mariei Buză, acompaniată de instrumentiștii talentați din taraful George Pătrașcu. Vă vor încânta atât cu melodii clasice inspirate din repertoriul marilor artiști ai secolului trecut (Ex: Maria Tănase, Gil Dobrică etc.) cât și originale.

Vă așteptăm cu mare drag spre a ne bucura împreună de o serată dansantă ca pe vremurile Micului Paris! 

Componență: Maria Buză, Taraful George Pătrașcu

Durată: 1h 30 min 

Desfășurător:
19:00 – 20:00 acces public în sală. În perioada aceasta se pot prelua comenzile de mâncare/băutură din meniul a la carte
20:00 – 21:00 café-concert
21:00 – 21:45 spectacol muzical (partea I)
21:45 – 22:00 pauză
22:00 – 22:45 spectacol muzical (partea a II a)

Cumpără bilete