Statia 13 I.L.Caragiale| Comedie

Spre "Stația 13" redescoperim cele mai savuroase personaje ale lui Caragiale, în cele mai comice și inedite situații. Astfel, comedia "Stația 13” în regia lui Alexandru P. Rusu aduce împreună personaje celebre ale lui Caragiale, precum Rică Venturiano, Zița, Cetățeanul Turmentat, alături de alte personaje mai puțin cunoscute din schițele dramaturgului, dar la fel de ofertante și savuroase, într-un spațiu nou, trenul 783.

Universul lui Caragiale este inconfundabil, este un univers care uneori frizează absurdul, alteori este încărcat de o poezie subtilă. Cu această ocazie îl veți descoperi și pe Caragiale poetul, o latură a sa pe nedrept trecută cu vederea până acum. Nu va lipsi nici muzica vremurilor lui Caragiale sau voia bună. Astfel, așteptam călătoriți alături de noi spre Stația 13 în atmosfera plină de vervă de altădată și râdeți copios de toate încurcăturile ce intervin pe parcursul acestei călătorii.

Cu: Remus Stănescu, Valentina Visarion Mingopol, Ana Maria Bercu, Dan Apavaloaie Regia: Alexandru P. Rusu
Adaptare scenariu: Silvia Dumitrache
Scenografia & video design: Ileana Zirra;
Sound design: Starlake Grafica: Mădălina Sinoae
Accesul se va face ținând cont de toate regulile de dezinfectare și distanțare. Spectacolul este produs și organizat de DBSYA Arts.
Preț bilet 40 lei.
Foto: Stația 13 I. L. Caragiale

Cumpără bilete