Munteanu PandemicFest 2020

Munteanu Fest - ediția a 5-a va avea loc pe 11 octombrie 2020. Bogdan Munteanu își serbează ziua de naștere, ca în fiecare an, printr-un festival cu componentă caritabilă.

Având în vedere perioada dificilă, festivalul a fost adaptat la timpurile actuale și se va desfășura în mediul online, luând denumirea de Munteanu PandemicFest. Evenimentul este unul caritabil.

Link eveniment Facebook: https://bit.ly/3d6UZ3R

Bogdan a transformat ideea de festival (creată de prietenii lui în 2016, ca un cadou inspirat) într-un proiect anual care susține diverse cauze. Își dorește ca împreună cu prietenii, artiștii, partenerii și participanții la festival să aducă zâmbetul pe buze unor copii care au nevoie de ajutor. Vor fi strânse fonduri pentru digitalizarea educaţiei şi modernizarea şcolilor de la sate.

În aceasta perioadă, educația are nevoie de mai multă susținere din partea tuturor. Copiii din mediul rural duc lipsă de echipamente digitale și nu pot participa la orele online. Banii strânși se direcționează către Fundația World Vision România care implementează proiecte ample de educație în zonele rurale: https://worldvision.ro/

Donațiile se pot face prin platforma Eventbook: https://bit.ly/2Srdoih

În programul Munteanu PandemicFest se vor regăsi 6 concerte ale unor artiști din București, dar și din țară, în intervalul orar 17:00 – 23:00. Ei vor susține mini-recitaluri de acasă ori din studio, prin livestream, pe Facebook.

Program:

17:00 - We Singing Colors

18:00 - Alma Nicole

19:00 - Adi Stoenescu Group

20:00 - Alexu and The Voices Inside

21:00 - Soul Serenade

22:00 - Adam's Nest

Bogdan se gândește deja la cea de-a 6-a ediție Munteanu Fest. Își dorește ca evenimentul de anul viitor să se desfășoare în condiții normale, ca în vremurile bune, cu publicul în fața scenei și cu multă energie pozitivă.

Cumpără bilete