H.E.R. & Khalid - HBCU Homecoming Celebration

Joi, 12 noiembrie, în jurul orei 22:00 în România, H.E.R. & Khalid vor performa pentru HBCU Homecoming Celebration. Concertul va fi transmis pe iHeartRadio și poate fi vizionat pe canalul de YouTube al postului: https://www.youtube.com/user/iheartradio.

Avem ocazia să ascultăm gratuit, online, un concert H.I.M. live, urmat de un concert al lui Khalid. H.I.M, o trupă legendară, pe care publicul a iubit-o încă din ’90, pentru prezența scenică cuceritoare. Stilul lor e o fuziune de Heavy metal, Alternative metal, Hard rock, Dark rock, Neo glam, gothic metal și gothic rock. Trupa marchează încercarea de reinventa rockul gotic. Melodiile „Pretending”, „Heartache Every Moment”, „In Joy And Sorrow” si „Close To The Flame” relevă o combinație de efecte sonore pe care membrii grupului o numesc „blues scandinava” și reflectă pasiunea pentru Metal.

Khalid este un tânăr originar din Georgia care a dat peste cap trendurile muzicale de pe Spotify, a ajuns foarte ușor pe placul publicului prin sinceritatea pe care o emană și candoarea sa. Khalid este compozitor și cântăreț de R&B și Pop. A cântat pe marile scene din lume și a fost încurajat de nume celebre din lumea muzicală. De la Kylie Jenner, în lista de recomandări muzicale a căreia s-a aflat, la Martin Garrix, Kehlani, Halsey sau Travis Scott, pe care l-a însoțit în turneul „Birds Eye Tour”.