Growing Up

Se împlinește un an de când la Centrul de Teatru Educațional Replika a avut loc  premiera spectacolului ”Growing Up”, o producție Art Revolution, text și regie Ozana Nicolau, cu Ilinca Manolache și Mihaela Rădescu despre alegeri impuse versus ce ne dorim cu adevărat, într-o explorare a celei mai importante relații pe care o avem în această lume: cea cu noi înșine. După 6 reprezentații pe scenă, spectacolul și-a continuat traseul pe scena digitală și în liceele din București. 

Joi, 12 noiembrie, de la ora 19:00, ”Growing Up” va fi disponibil online, gratuit, pe baza unei rezervări la adresa artrev.ro@gmail.com. ”Growing Up” s-a jucat până în martie 2020 în sala de la Centrul de Teatru Educațional Replika, care are 64 de locuri. Așadar, vor primi cod de acces primele 64 de e-mail-uri.

Growing Up” are ca sursă de pornire informațiile publicate în achetele Rise Project și Inclusiv de către jurnalistul Victor Ilie, despre corupția din sistemul medical românesc. Spectacolul explorează impactul pe care încălcarea legii prin dare și luare de mită ca practică normalizată îl are asupra deminității umane.