Proiecții online ELVIRE CHEZ VOUS

În contextul sanitar actual şi conform deciziilor autorităţilor, Institutul Francez suspendă proiecţiile de film de la Cinema Elvire Popesco, atât în interiorul cinematografului cât şi în aer liber, începând cu 7 octombrie 2020 inclusiv.

Carnetele de 5 bilete achiziţionate vor fi prelungite cu echivalentul perioadei de suspendare a proiecţiilor.

Pentru a continua să ne vedem la film, aducem cinema Elvire Popesco... la voi acasă! 

Ciclul de proiecţii online ELVIRE CHEZ VOUS propune în fiecare săptămână, de joi până duminică, o serie de proiecţii virtuale, cât mai apropiate de experienţa din cinema, dintre care multe în avanpremieră urmate de discuţii online cu echipele filmelor. 

Fiecare film este disponibil doar o seară, de la 19:00 până la miezul nopţii, pe platforma Eventbook. Filmele pot fi vizionate pe întreg teritoriul României.

Program și bilete: https://eventbook.ro/program/elvirepopesco

Preţul biletelor este de 15 RON (tarif unic), iar carnetele de 5 bilete pot fi folosite. 

Comenzile sunt limitate la un singur bilet per adresă de email, întrucât pentru vizionarea filmului fiecare cumpărător trebuie să fie logat în contul Eventbook cu care a făcut achiziția biletului.

După achiziţionarea biletului, şi în intervalul orar în care filmul este disponibil, conectaţi-vă pe platforma Eventbook cu același cont cu care aţi achiziționat biletul şi apăsaţi pe butonul VIZUALIZEAZĂ ca să înceapă filmul.

Pentru discuţiile de după proiecţii, urmaţi linkul afişat sub ecranul de proiecţie al filmului.

Cumpără bilete