Curs online „Introducere practică în metoda Bullet Journal – planning personal și time management”

Începând cu data de 26 noiembrie, Fundația Calea Victoriei vă invită să participați la cursul online „Introducere practică în metoda Bullet Journal – planning personal și time management”. 

Lector: Mădălina Preda | Număr de ateliere: 2; Frecvenţă: săptămânal, joi (o întâlnire durează 2h)

Este dovedit ştiinţific: oamenii care îşi setează în mod activ scopuri, ţinte, ţeluri, numiţi-le cum doriţi, ei bine, aceşti oameni au şanse exponenţial mai mari să realizeze ceea ce şi-au propus.

Planificarea este un instrument de bază pentru o viaţă organizată, fie că vorbim despre viaţa profesională sau cea personală. De asemenea, finanţele sunt un domeniu în care planificarea aduce multe avantaje.

The Bullet Journal System este cel mai eficient şi mai popular sistem de organizare la ora actuală pe plan mondial, un instrument extrem de versatil, cu ajutorul căruia îţi poţi mări exponenţial productivitatea.

Acest curs se adresează iubitorilor de analog, împătimiţilor de scris de mână, de hârtie şi creion. În ambele sesiuni vom lucra aplicat, cu jurnalele în faţă, vom experimenta şi vom găsi cele mai potrivite metode de planificare pentru noi şi scopurile sau proiectele noastre.

Detalii complete despre curs: AICI