Identități literare naționale. Perspective teatrale internaționale

Citizen.KANE.Kollektiv (Stuttgart) și Centrul de Teatru Educațional Replika realizează șase spectacole-lectură în cadrul proiectului „Identități literare naționale. Perspective teatrale internaționale”. Acesta este un proiect de explorare performativă și creație teatrală, care își propune să promoveze literatura română contemporană pe plan național și internațional.

La final, veți putea urmări 3 spectacole-lectură în limba română și 3 în limba germane, având la bază texte contemporane românești reprezentative pentru literatura actuală: „Capricii periculoase” de Nora Iuga, „Sonia ridică mâna” de Lavinia Braniște și „Copii răi” de Mihaela Michailov.

---> Lecturile vor putea fi urmărite pe canalul Vimeo al Centrului de Teatru Educațional Replika în perioada 28-31 ianuarie.

https://vimeo.com/showcase/8050638

---> Pentru a le putea viziona, vă rugăm să trimiteți un e-mail la centrulreplika@gmail.com. Veți primi ulterior un cod de acces.

Prin acest proiect, Asociația Culturală Replika aduce în prim-plan texte literare traduse în germană, texte scrise de autoare premiate în România și în străinătate, traduse la edituri importante sau puse în scenă la teatre prestigioase din lume.

*Proiect cultural realizat cu sprijinul Ministerul Culturii în cadrul „Zilei Culturii Naționale”
*Parteneri: Goethe-Institut Bucuresti, Ambasada Germaniei București