TELURIAN - The Opening party

Zebra Records si Rebel Music prezinta primul party (online) din colectia TELURIAN printr-un streaming de 12 ore care va incepe vineri 19 februarie 2021 la ora 20:00 si care va fi difuzat live pe canalul de youtube Zebra Records.

Din line-up fac parte Asenn, Bryz, Hrisq, Raresh, Sublee si Vid iar visuals-urile vor fi personalizate de maestrul Cote. Artistii prezenti sunt reprezentativi pentru actuala scena electronica underground, sunt respectati de comunitatea muzicala din tara si din strainatate si provin din diferite generatii muzicale, acoperind diferite trenduri si sub-stiluri. Locatia evenimentului este deosebita deoarece vom transmite live din SUNRISE HUB, considerat in lumea intreaga epicentrul muzicii electronice underground romanesti din ultimii ani, cu renume prin dotare, spatiu adecvat si echipamente. Deasemenea, echipa Graded va filma making-of-ul pentru un mini-documentar dedicat.

Evenimentul este oferit gratuit publicului iar datorita duratei sale permite accesul online in timp real in mai multe fusuri orare, pe mai multe continente.

www.zebramusic.net