Infinite Connections: #Brâncuși he[ART]beat, ediția a 6-a

La 145 de ani de la naștere, Brâncuși continuă să inspire generații întregi de artiști, care transpun emoția liniilor lui în creații proprii.

Între 20 și 26 februarie, 19 lucrări de artă te așteaptă la Qreator by IQOS în cadrul celei de-a 6-a ediții a expoziției Brâncuși he[ART]beat. Proiectul inițiat de Irina Calotă aduce la un loc obiecte de artă de la artiști din București, Constanța, Iași, Oradea și Chișinău, cu scopul de a ne conecta la ceea ce înseamnă arta contemporană, creația și viața artistului geniu al secolului XX, Constantin Brâncuși.  

Vernisajul expoziției îl poți vedea LIVE pe 19 februarie, pe Facebook Qreator by IQOS, de la ora 19.00. Gazda serii va fi Gojira, care prezintă din culisele expoziției, alături de artiștii expuși.

Link event: https://www.facebook.com/events/4029195600432820/

Din transmisia live a vernisajului, nu trebuie sa ratați:

Live art performance susținut de artistul vizual Obie Platon  

Live performance de dans contemporan „Brâncuși #145”, în coregrafia lui Arcadie Rusu, prezentat de Linotip – Centru Independent Coregrafic.

Artiștii expozanți sunt:  Felix Aftene,  Vladlen Babcinetchi, Emanuel Chiriac, Andrei Cozlac, Renata Kristof (by Cufir), Laurențiu Mogoșanu, Ana Negara, Obie Platon, Nicolae Popa, Valentin Vârtosu, Dumitru Verdianu, Daniel Zaporojan.

Expoziția este deschisă pentru vizitare în perioada 20-26 februarie!

Pentru mai multe detalii, urmărește evenimentul de pe pagina de Facebook Qreator by IQOS, pe site sau pe Instagram, pentru alte surprize din cadrul expoziției.

*Expoziția este organizată ținând cont de distanțarea socială și de toate regulile și recomandările valabile în prezent. Accesul pentru vizitare este dedicat exclusiv persoanelor 18+ și se face ținând cont de capacitatea maximă a spațiului, în care vor fi admise maximum 40 de persoane concomitent. Accesul va fi permis doar în condițiile purtării măștii de protecție, care trebuie să acopere gura și nasul pe toată durata vizitei, și dacă (după măsurarea noncontact a temperaturii) vizitatorii au o temperatură sub 37.3 °C.