Atelier online de Time management: Cum îmi stabilesc obiectivele?

Începând cu data de 19 aprilie, Fundația Calea Victoriei vă invită să participați la Atelierul online de Time management: Cum îmi stabilesc obiectivele?

Detalii complete despre atelier: AICI

Atelierul oferă participanţilor informaţiile necesare pentru o mai bună organizare a activităţilor. Punând accent pe comportamentul orientat pe rezultate, în cadrul acestui seminar se discută despre felul în care obiectivele de zi cu zi pot fi atinse evitând stresul.

Diferenţa de percepţie duce întodeauna la diferenţe de comportament – Percepţia timpului este cea care face diferenţa între a avea un serviciu, o carieră sau o activitate vocaţională. Cursanţii vor înţelege de unde apare această diferenţă de înţelegere şi care sunt avantajele şi dezavantajele fiecărei percepţii. Astfel, se va discuta despre cum se poate câştiga timp şi care sunt activităţile care duc la pierderea timpului.

Participanţii la acest curs vor înţelege influenţa comportamentului autentic în relaţionarea eficientă. Înţelegând intra şi inter-comunicarea ca un întreg, managementul timpului înseamnă în primul rând depaşirea barierelor interne de comunicare.