DUALITY - un spectacol coregrafic

Forțele aparent opuse sau contrare pot fi de fapt complementare, interconectate și interdependente în lumea naturală și își pot da putere una celeilalte în timp ce relaționează între ele. Multe fenomene naturale, cum ar fi lumina și întunericul, focul și apa, expansiunea și contractarea, sunt considerate manifestări fizice ale dualității.

În viziunea artistului, dualitatea este o boală care ne poate produce sentimente de fericire și tristețe, fiind regăsită încă de la începutul vieții în fiecare dintre noi. Alegerile conștiente sau inconștiente, în fața cărora suntem puși zi de zi, reprezintă cărămizile care te alcătuiesc. Conștientizarea împreună cu acceptarea trecutului sunt punctele cheie în calitatea umană.

"Dualitatea este o condiție inerentă a vieții. Omul este o creatură duală cu principii contrare, incastrate in natura lui." - Neville Goddard

Distribuție: Vlad Mărculescu și Juan Cruz Luque

Soundtrack original: Ana Teodora Popa

Foto: Mircea Albuțiu

Grafică: Adeea Wolf

DUALITY revine pe scena HA!SUS

29 și 30 mai la ora 21:00

Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 18 ani – conține scene de nuditate!

Din cauza efectelor stroboscopice și de lumină, de scurtă durată și intensitate, spectacolul nu este recomandat persoanelor cu fotosensibilitate și celor care suferă de epilepsie!

Acest spectacol se desfăşoară conform normelor de prevenţie a răspândirii Coronavirus. Pe durata prezenţei în sală purtarea măştii este obligatorie.