Bluescore live în Rockstadt

BLUESCORE

Hanno Hofer (chitara/voce)

Raul Kusak (orga Hammond)

Liviu Pop (baterie)

Un proiect de blues initiat de bateristul american de origine romana, Liviu Pop. Un trio dinamic al carui repertoriu este compus in majoritate din piese clasice de muzica blues si soul dar care propune incursiuni si in alte stiluri muzicale (jazz, funk & rock) atat ca textura sonora cat si ca stare.

La concert vor putea participa numai persoanele care sunt vaccinate, in baza Adeverintei de Vaccinare, pentru care au trecut cel putin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Aceasta conditie nu este alegerea noastra ci este impuse prin lege.

Concertul va incepe la ora 19:45 iar clubul se deschide la ora 16:00. Va rugam sa veniti din timp pentru a nu se forma cozi din cauza verificarii Adeverintei de Vaccinare.

De asemenea, rugam toti participantii sa respecte toate normele legale in vigoare si regulamentul clubului cu privire la prevenirea infectarii cu virusul SARS-Cov-2.

In situatia in care pana la data concertului vor aparea alte reguli de participare, le vom anunta pe masura ce le vom sti si noi.

Pret bilet: 50 lei.

Biletele se pot cumpara de la Club Rockstadt (cash) sau online (card) de pe iabilet.ro