Kempes live în Rockstadt

Ovidiu Ioncu “Kempes”, vocea etalon a rockului românesc, este fondatorul și liderul trupei KEMPES si revine in Rockstadt de aceasta data cu un concert acustic.

La concert vor putea participa numai persoanele care sunt vaccinate, in baza Adeverintei de Vaccinare, pentru care au trecut cel putin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Aceasta conditie nu este alegerea noastra ci este impuse prin lege.

Concertul va incepe la ora 19:45 iar clubul se deschide la ora 16:00. Va rugam sa veniti din timp pentru a nu se forma cozi din cauza verificarii Adeverintei de Vaccinare.

Pentru un acces mai rapid la concert va puteti inrola in avans la club in baza Adeverintei de Vaccinare, Cartii de Identitate si formularelor de inregistrare. Mai multe detalii pe https://rockstadt.ro/

De asemenea, rugam toti participantii sa respecte toate normele legale in vigoare si regulamentul clubului cu privire la prevenirea infectarii cu virusul SARS-Cov-2.

In situatia in care pana la data concertului vor aparea alte reguli de participare, le vom anunta pe masura ce le vom sti si noi.

Pret bilet: 50 lei.

Biletele se pot cumpara de la Club Rockstadt (cash) sau online (card) de pe iabilet.ro