Valeria Stoica | CONCRETE Open Air Series

Concert Valeria Stoica | CONCRETE Open Air Series la Expirat - joi, 24 iunie, ora 20:00.

CONCRETE Open Air Series aduce laolaltă și live, pe diferite scene din țară, trupele și comunitățile din noul val al alternativului românesc. O serie de evenimente nouă, la inițiativa SWANBOY Music x Expirat Halele Carol.

Valeria Stoica este o artistă indie născută în Republica Moldova, orașul Nisporeni. Valeria are o conexiune aparte cu natura, găsindu-și inspirația și liniștea acolo încă din copilărie.

Artista a început să cânte la chitară de la 8 ani, când tatăl ei a înscris-o la Școala de Muzică.  Vocea și-a descoperit-o la 16 ani, după ce a ascultat artiști indie internaționali pe YouTube și a făcut primul cover după Damien Rice.

După succesul de la show-ul de talente Moldova Are Talent, Valeria Stoica și-a început cariera muzicală cu piesa „Remember”, lansată în 2017. La scurt timp au urmat piesele „Distanțe”, „Poate”, ”Just a boy”, ”Get Back”, ”Empty Air” și ”Gravity”, primite cu mare entuziasm atât de publicul din România, cât și cel din afară.

În 2019, artista cântă în deschiderea concertului Lucy Dacus în Dortmund și a lui Jacob Lee ce a avut loc în București. În același an, Valeria Stoica a avut o prestație remarcabilă la festivalul internațional Electric Castle.

În 2020, Valeria Stoica debutează cu albumul „I don't like roses". Acesta reprezintă un fascinant proces de alchimie, în care ascultătorul este purtat printr-o poveste despre natură și iubire, despre lucruri simple, autentice, pline de profunzime și emoție.

Cumpără bilete