Cum găsesc echilibrul între muncă și viața personală | atelier online

Începând cu data de 28 iunie, Fundația Calea Victoriei vă invită să participați la atelierul online Cum găsesc echilibrul între muncă și viața personală.

Detalii complete despre atelier: AICI

Reuşeşti cu greu să bifezi toate sarcinile de serviciu. Ai propria afacere de condus şi zilnic faci slalom printre întâlniri, planuri noi, timpul de joacă sau de învăţat al copiilor, un telefon dat familiei sau unui prieten şi multe altele. La final, chiar dacă se întâmplă să-ţi rămână o oră sau două libere, doar pentru tine, nu reuşeşti să te deconectezi şi să te relaxezi. Ţi s-a întâmplat să te simţi vreodată aşa?

Odată cu schimbările apărute în modul în care ne desfăşurăm munca şi ţinând seama de provocările organizării timpului sau înţelegerii tumultului emoţional de care avem parte în perioadele mai dificile, m-am gândit să pun împreună câteva idei de folos si de-ncercat. Ca să înveţi să-ţi fie mai bine!

La cele două întâniri ale atelierului vom afla dacă chiar există un echilibru între viaţa profesională şi cea personală. Vom înţelege de ce ne este aşa de greu să jonglăm cu atâtea solicitări din toate părţile şi vom discuta câteva soluţii posibile în încercările noastre de a stăpâni timpul.