Expoziția caritabilă „Tête-à-Tête”, ediția a V-a

Echipa Interact Cișmigiu, formată exclusiv din adolescenți, invită toți iubitorii de artă la cea de a V-a ediție a expoziției caritabile „Tête-à-Tête”, eveniment care va avea loc în perioada 24-28 iunie, la ARCUB. Vizitatorii expoziției vor avea ocazia să admire lucrările artiștilor tineri, în timp ce se vor putea bucura de un pahar de vin, într-o atmosferă care le permite să-și analizeze propria identitate națională.

Banii strânși din donațiile oferite de către vizitatori vor ajuta copiii din centrele de plasament să găsească, într-un final, acasă.

În schimbul unei sume minime de 25 de lei, vizitatorii vor contribui la perfecționarea sistemului de protecție a copilului din România, alături de asociația Hope and Homes for Children. Aceasta luptă pentru drepturile copilului și, până în prezent, a reușit să îmbunătățească viețile a zeci de mii de copii.

În spiritul evenimentelor anterioare organizate de Interact Cișmigiu, „Tête-à-Tête V” aduce în fața publicului o temă inovativă, provocatoare, „Reimaginarea Identității Naționale”.

Cei interesați să se reconecteze cu esteticul și să susțină o cauză importantă privind viitorul României sunt așteptați cu entuziasm în perioada 24-28 iunie, la ARCUB, Strada Lipscani nr. 84 – 90.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite și pe pagina de Instagram @interactcismigiu