THEATRE NETWORKING TALENTS X NEW STAGES SOUTHEAST

Ediția 2021 a Festivalului Internațional dedicat Tinerilor Regizori - Theatre Networking Talents (TNT), organizat de Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova și coordonat de regizorul Bobi Pricop, se va desfășura în parteneriat cu Institutul Goethe prin programul New Stages Southeast.

Ediția din acest an va reuni 5 regizori absolvenți în 2020 și 2021 care vor lucra cu 5 dramaturgi tineri în perioada 19-22 octombrie, sub îndrumarea mentorilor Theodor Cristian Popescu (regizor) & Rebekka Kricheldorf (dramaturg).

Atelierele se vor desfășura integral în limba engleză, atât offline (la Portul Cultural Cetate), cât și prin sesiuni de lucru online. 

Cele 5 proiecte care vor rezulta în urma atelierului vor fi prezentate într-un showcase online, la care vor participa manageri de teatre, directori de instituții culturale, selecționeri de festivaluri, critici de teatru, îndeplinind astfel misiunea TNT de a deveni o platformă de prezentare a tinerilor regizori și creatori de teatru.

Toate materialele trebuie trimise pe adresa tntxnewstages2021@gmail.com, până la data de 15 august 2021.

Selecția participanților va fi anunțată până pe data de 24 august 2021, iar echipele regizor/dramaturg vor fi alcătuite de coordonatorii festivalului în funcție de temele propuse.

Cumpără bilete