Analia Selis & Mariano Castro #CentenarPiazzolla

Sâmbătă - 18 septembrie - te invităm pe terasa Berăriei H pentru o seară caliente pe pași de Tango, într-un concert deosebit pe vocea artistei Analia Selis și notele de pian atinse de Mariano Castro.

ine-cunoscuta artistă argentiniană ANALIA SELIS, cu o carieră de succes în muzica pop latino-american, a obținut în 2004 premiul III al Festivalului Internațional Cerbul de Aur (Brașov, România), unde a reprezentat Argentina, devenind apoi foarte cunoscută în România. În prezent, continuă să promoveze tango-ul tradițional argentinian și muzica lui Astor Piazzolla atât în România, cât și în Europa.

MARIANO CASTRO, argentinian din Buenos Aires stabilit în România din 2013, este un muzician complex ce abordează diferite stiluri muzicale, cântând alături de formaţii de tango, jazz, rock şi muzică clasică, cântând la pian, chitară sau ca solist, compozitor și orchestrator.

La 18:30 te aşteptăm cu masa pusă, iar de la 19:45 cu spectacolul pe scenă.

Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 22:00, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!