Nick Oliveri Acoustic & Roadkillsoda Acoustic

Sâmbătă, 8 august, de la ora 20:00, are loc concertul Nick Oliveri Acoustic & Roadkillsoda Acoustic.

Nick Oliveri nu are nevoie de nicio introducere în rândul fanilor 90's desert rock, stoner rock și punk-rock. Membru în formulele originale ale formațiilor Kyuss sau Queens Of The Stone Age, Oliveri a fost considerat de-a lungul timpului copilul precoce al scenei punk-rock. În cadrul concertului Death Acoustic, vom asculta piese aparținând formațiilor Kyuss și Queens Of The Stone Age, interpretate într-o manieră inedită, dar și piese ale unor artiști pe care acesta îi simpatizează, precum: GG Allin, Danzig, The Misfits sau Moistboyz.

Evenimentul va fi deschis de către Roadkillsoda cu un set acoustic ce va cuprinde piese de pe cele 3 materiale de studio cântate într-o manieră acustică, fiind una dintre cele mai prezente trupe de stoner rock din ultimii 4 ani de pe scena românească și europeană.

Proiecțiile de film, momentele de stand-up comedy, concertele live și spectacolele de teatru fac parte din oferta fiecărei seri de vară la Grădina cu Filme din Piața Alexandru Lahovari nr. 7.

Într-un cadru intim, ferit de privirile trecătorilor, sunteți invitați să descoperiți un program variat, care acoperă o paletă largă de preferințe, fiind atât pe gustul cinefililor, cât și pe placul iubitorilor de muzică, de teatru și de stand-up comedy.

După două luni în care Grădina a găzduit nenumărate manifestări cultural-artistice, printre care amintim concertele Robin and The Backstabbers, Luna Amară, Coma, Urma, OCS, Moonlight Breakfast, Cred că sunt extraterestru, The Amsterdams, Alexandra Ușurelu, serile de stand-up comedy cu Teo, Vio, Costel, Sergiu și Andrei, spectacolele din cadrul Festivalului de teatru Dell’ Arte, proiecțiile de filme consacrate și dezbaterile cu actori și regizori de succes - moderate de criticul de film Ileana Bîrsan, evenimentul Opera Grand Gala sau conferințele PRIME România și Remesh, activitatea continuă cu o mulțime de proiecte interesante.

Săptămâna aceasta programul Grădinii include concertele Nick Oliveri Acoustic & Roadkillsoda Acoustic și KUMM, proiecțiile filmelor „Brazil” și „Black Swan”, show de stand-up comedy cu Costel, Teo și Maria Popovici și spectacolul de teatru „Comedia Dell’ Arte”.