Lecţia tibetană: tehnici buddhiste de antrenament al minţii

Acesta este un curs neobişnuit, care vă propune o privire în tehnicile buddhiste de antrenament al minţii, într-o manieră tehnică, mai degrabă concentrată pe o formă de etică personală.

Un manual de măiestrie croit din poveşti despre tibetani şi Himalaya lor, practici şi metode de transformare a minţii. Psihologii de azi i-ar spune reprogramare comportamentală, dar, de fapt, este mai mult de atât: buddhiştii au învăţat şi ne transmit  modul în care putem deschide o fereastră de acces către acele spaţii înalte ale conştiinţei, de unde putem crea şi modela realitatea care ne înconjoară. Dovada sunt maeştrii din India şi Nepal pe care Andreea i-a întâlnit, de la care a învăţat şi pe care îi vizitează regulat.

Cu ce pleci din acest curs: cu o mai clară înţelegere a buddhismului tibetan, dar şi cu metode simple, acţionabile, pe care le poţi folosi pentru a-ţi schimba viaţa.

Seria de 5 sesiuni de poveşti urmăreşte să împletească întâmplările trăite la persoana I cu conceptele, lecţiile şi învăţăturile  desprinse din buddhism.

Mai multe detalii aici.