Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Pain7ed Scenes – spectacol de comedie improvizata si pictura live @ The Pub – Universitatii

Pain7ed Scenes

Pain7ed Scenes – spectacol de comedie improvizata si pictura live @ The Pub – Universitatii

 

Vino sa vezi Pain7ed Scenes, un spectacol de improvizație cu multă emoție și tablouri, un concept unic în Europa!

 

În Pain7ed Scenes, Mihaela Georgescu și Andrei Bratu vor juca 7 scene de cuplu comice și sensibile, inspirate din picturile artistei Lavinia Falcan.

Pe parcursul celor 7 scene jucate, Lavinia va picta live de la zero un tablou de pânză mare. La finalul spectacolului, Lavinia va dezvălui tabloul inspirat din jocul actoricesc al celor 2 improvizatori.

 

 

Mihaela Georgescu este actrița de improvizatie din 2012, membra a grupului de improvizatie Urban Impro, cunoscuta pentru dinamismul si umorul vulcanic cu care te surprinde pe scena.

Andrei Bratu, desi ardelean… cu tot ce presupune asta, reuseste sa faca fata ritmului alert al Mihaelei pe scena. Este actor din 2010, absolvent al UNATC Bucuresti, interpretand mereu personaje sclipitoare, care incanta show-ul.

Lavinia Falcan este o pictorita apreciata, cu numeroase expozitii în Romania si in strainatate. Dupa ce s-a intors de la New York, unde a avut o expozitie de succes, și-a introdus in paleta artistica pictura în direct și cu aceasta a participat la Romanii au Talent.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România

Pain7ed Scenes - spectacol de comedie improvizata si pictura live @ The Pub - Universitatii

Sursa: Facebook The Pub – Universitatii

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută