Regia: Lee Unkrich, Adrian Molina

Voci: Alanna Ubach, Benjamin Bratt, Gael García Bernal, Edward James Olmos, Jaime Camil, Gabriel Iglesias, Cheech Marin, Alfonso Arau, Sofía Espinosa

Gen: animație, aventură, comedie

Durata: 119 min

Premiera: 24 noiembrie

Distribuit de Forum Film România

Miguel, un băiețel din Mexic, nu visează decât să calce pe urmele idolului său, un ilustru cântăreț pe nume Ernesto de la Cruz. Numai că în familia lui, cariera muzicală e interzisă. Miguel însă își dorește prea mult să își împlineacă visul, iar asta îl duce taman în Ținutul Morților, unde lucrurile sunt mai vesele, mai muzicale și mai colorate decât vă puteți imagina. Acolo, îl întâlnește pe fermecătorul pezevenchi Hector (Gael García Bernal). Împreună, cei doi noi prieteni pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a dezlega misterul ascuns de generaţii în familia lui Miguel.

Noua animație de la PIXAR este regizată de Lee Unkrich. Coco e un omagiu duios și neînfricat adus culturii mexicane. Eroul nostru se pomeneşte transportat în lumea de dincolo, pe care mexicanii o iubesc, o onorează şi şi-o imaginează plină de culoare, amuzantă şi ferită de orgoliile viilor.