The Post: Secretele Pentagonului 2D

The Post/The Post: Secretele Pentagonului

Regia: Steven Spielberg

Cu: Meryl Streep, Tom Hanks, Sarah Paulson, Bob Odenkirk

Gen film: Biografic, Dramă, Istoric, Thriller

Premiera în România: 23 februarie 2018

Distribuitor: Vertical Entertainment

Revine pe marile ecrane Steven Spielberg! Alături de el, Meryl Streep şi Tom Hanks  se află pe afișul filmului The Post: Secretele Pentagonului, un film care se concentrează pe unul dintre cele mai mari scandaluri care au vizat vreodată Pentagonul.

În rol principal îl avem pe Tom Hanks. El joacă rolul editorului Ben Bradley, cel care alături de Katharine Graham (Meryl Streep), prima femeie editor al unui ziar american important, se aruncă într-o cursă contra-timp împotriva publicaţiei The New York Times.

Miza este deconspirarea unei mari muşamalizari guvernamentale, care implică informaţii importante despre patru preşedinţi de stat, a căror activitate se întinde pe o perioadă de trei decenii.

Pentru a reuşi ce și-au propus, Ben şi Katharine trebuie să-si depăşească propriile neînţelegeri, în timp ce carierele lor sunt pe punctul de a fi distruse, iar libertatea lor este pusă în pericol.

După ce cotidianul Washington Post a decis să publice, în 1971, o serie de documente clasificate, secretele guvernamentale aflate au aruncat în aer scena politică americană