Momo 2D

De ce să-l vezi?

"Pentru rolul lui Christian Clavier, care e cel puțin la fel de amuzant cum îl știm."

Despre film: 

Domnul (Christian Clavier) și doamna Prioux, ajunși acasă într-o seară, descoperă cu mirare că în casa lor s-a instalat un anumit Patrick. Ulterior acest băiat ciudat revine în casa soților Prioux cu intenția de a le-o prezenta și pe soția sa.

Iar liniștitul cuplu, care nu a avut niciodată un copil, sunt luați prin surprindere, mai ales când totul pare să arate că Patrick ar putea fi, în ciuda dubiilor care îi încearcă, fiul lor. Există însă și alte variante: cea ca Patrick să fie un mitoman sau un manipulator, varianta ca soții Prioux să nu își mai amintească de faptul că poate au un urmaș, ori s-ar putea chiar ca doamna, care nu a reușit să fie mamă de-a lungul vieții, să își inventeze acum un copil pentru a suplini cumva lipsa emoțională, pentru a compensa nevoia de a avea grijă de cineva.

Unele întâlniri îți schimbă viața – acest aparent motto descrie foarte bine modul în care familia își primește musafirul-surpriză și felul în care vor reuși să se descurce cu schimbările din viața lor.

 

Momo 2017

Regia: Sébastien Thiery, Vincent Lobelle
Cu: Christian Clavier, Catherine Frot, Sébastien Thiery
Gen film: comedie
Durata: 75 minute
Premiera în România: 14.09.2018
Distribuit de: Odeon

Rulează la: