De ce să-l văd?

"Pentru că acest Grinch este foarte simpatic, iar adulții pot recunoaște povestea unui spirit rănit care respinge tot ceea ce îi cauzează amintiri neplăcute."

GRINCH este cel de-al optulea film de animație produs de Illumination și Universal Pictures. Bazat pe cartea clasică scrisă de Dr. Seuss, GRINCH spune povestea unui morocănos cinic care se decide să fure Crăciunul, dar care e întors din drum de o fetiță care adoră Crăciunul. Amuzant, emoționant și frumos vizual, este o poveste universală despre spiritul Căciunului și despre puterea optimismului.

Filmul este în  3D și va rula în versiune subtitrată și dublată.

Pentru că, pe an ce trece, Crăciunul din orășelul Cinești devine tot mai colorat, mai agitat și mai zgomotos, deranjându-i, astfel, liniștea confortabilă în care viețuiește, Grinch decide să fure odată pentru totdeauna Crăciunul. Pentru asta, se va deghiza în Moș Crăciun, își va înhăma cei doi "reni" la sanie, și va purcede la treabă.

În același timp, Cindy, o fetiță a cărei sărbătoare preferată e Crăciunul, plănuiește să-l prindă pe Moș Crăciun, ca să-i spună personal că este recunoscătoare pentru că are o mămică ce muncește din greu ca să aibă grijă de ea singură.

Oare va reuși Cindy să-l prindă pe Moș Crăciun? Dar Grinch va reuși, oare, să reducă la tăcere micul orășel Cinești?

The Grinch 2018

Gen: comedie animată
Regia: Scott Mosier, Yarrow Cheney
Bazat pe cartea lui Dr. Seuss
Producători: Chris Meledandri, Janet HealyPremiera: 23 noiembrie 2018

Rulează: