Maşinării Infernale 3D

De ce să-l vezi?

"Ca să vezi adaptarea carţii care a impresionat mulţi adolescenţi!"

La mii de ani după ce civilizația a fost distrusă de un eveniment cataclismic, omenirea s-a adaptat, și și-a dezvoltat un nou mod de a trăi. Acum, orașe gigantice mobile cutreieră Pământul, prăduind nemilos orășelele mai mici pe tracțiune.

Tom Natsworthy (Robert Sheehan), care se trage din pătura de jos a marelui oraș pe tracțiune, Londra, se vede nevoit să lupte pentru propria supraviețuire după ce dă peste o fugară extrem de periculoasă – Hester Shaw (Hera Hilmar). Cei doi, atât de diferiți, încât drumurile lor nu ar fi trebuit să se încrucișeze niciodată, formează o alianță imposibilă care va schimba viitorul omenirii.

MAȘINĂRII INFERNALE  e o nouă aventură de proporții epice, regizată de Christian Rivers (King Kong), realizator de efecte vizuale laureat cu Oscar. Lui i se alătură cineaștii triplu laureați cu Oscar pentru trilogiile The Hobbit și The Lord of the Rings, Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens, care au scris scenariul. Filmul este o adaptare după seria de cărți scrisă de Philip Reeve.

Echipa de producători e formată din Zane Weiner (trilogia The Hobbit), Amanda Walker (trilogia The Hobbit) și Deborah Forte (Goosebumps), alături de Walsh și Jackson.  Ken Kamins (trilogia The Hobbit) și Philippa Boyens  sunt producători executivi.

MORTAL ENGINES 2018

PREMIERA: 14 DECEMBRIE 2018
DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000                                                              

Gen: Aventuri/SF 3D & IMAX 3D 
Cu: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide și Stephen Lang
Regia: Christian Rivers
Scenariul: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jackson
Bazat pe cartea lui Philip Reeve
Producători: Zane Weiner, Amanda Walker, Deborah Forte, Fran Walsh, Peter Jackson
Producători executivi: Ken Kamins, Philippa Boyens