Marea Bulgăreală 2: Super cursa săniuţelor 3D Dublat

De ce să-l văd?

"Pentru că în mizele copilăriei se ascund cheile nefericirii și fericirii ulterioare"

MAREA BULGĂREALĂ 2 – SUPERCURSA SĂNIUȚELOR este continuarea succesului MAREA BULGĂREALĂ, din 2015. Este o călătorie plină de aventuri, cu încercări și eșecuri, dar și cu bucuriile micilor victorii ale copilăriei.

Când se organizează cea mai spectaculoasă cursă de sănii în micul orășel, Frankie-Patru-Ochi și echipa sa, având-o pe Sophie la conducerea saniei, se înscriu cu gândul că își vor învinge competitorii, adică echipa formată din nou-sosiții Zac, misterios și dichisit, și vărul său atletic Charly. Dar sania fantastică proiectată de Frankie se dezintegrează chiar înainte de a trece linia de sosire.

Este o pierdere amară pentru Frankie, care refuză să accepte că ar fi făcut greșeli de construcție. Împreună cu prietenii săi, el reușește să demonstreze că Zac a trișat în timpul cursei. Frankie cere repetarea cursei, iar Zac acceptă cu condiția ca Frankie să construiască o pistă de curse cu totul nouă. Frankie și prietenii săi construiesc o pistă spectaculoasă. Zac își dă seama că se confruntă cu un adversar puternic, așa că ridică și mai mult miza, făcându-l pe Frankie să pună la bătaie hambarul.

Cele două echipe încep pregătirile, iar Zac e și mai decis să trișeze fără scrupule, ca să aducă victoria în tabăra lui. Dar Frankie și echipa lui au câteva surprize pentru el, care s-ar putea să încline balanța într-o direcție neașteptată.

Racetime 2018

Animație dublată în limba română
Scenariul: Paul Risacher, Claude Landry, Maxime Landry
Regia: Benoit Godbout
Producător:  Marie-Claude Beauchamp, prin compania LCDT Inc.
PREMIERA: 14 DECEMBRIE 2018 ÎN 3D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ
DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 ȘI FAST IDEA DISTRIBUTIO