Mary Poppins revine 2D

DE CE SĂ VĂD ACEST FILM?

Pentru că o revedem pe  celebra dădacă Mary Poppins și pentru că rolul acesteia este intepretat de o actiță de calibru, Emily Blunt (câștigătoare a unui Glob de Aur). Mai mult, o vom revedea pe marele ecran și pe talentata Meryl Streep (Mamma Mia!).

Mai mult de 50 de ani mai târziu, Mary Poppins revine pe marile ecrane, iar Disney promite să ne aducă un film la fel de bun precum originalul care a a fost încununat cu nici mai mult, nici mai puțin, de 6 premii Oscar.

Michael (Ben Whishaw) și Jane (Emily Mortimer) au crescut și sunt adulți. Michael, cei trei copii ai săi și menajera lor, Ellen (Julie Walters), locuiesc pe strada Cherry Tree Lane.

După ce Michael suferă o grea pierdere personală, enigmatica dădacă Mary Poppins (Emily Blunt) reintră în viața familiei Banks și, împreună cu veșnic optimistul aprinzător de felinare stradale Jack (Manuel Miranda), își folosește abilitățile magice unice pentru a ajuta familia Banks să redescopere bucuria și uimirea care lipseau din viața lor.

Pentru asta, Mary Poppins le face cunoștință copiilor cu câteva personaje caraghioase și amuzante, inclusiv cu excentrica ei verișoară Topsy (Meryl Streep).

Mary Poppins returns 2018

Regia: Rob Marshall
Cu: Emily Blunt, Meryl Streep, Colin Firth, Julie Walters, Ben Whishaw, Emily Mortimer, David Warner, Dick Van Dyke, Angela Lansbury
Gen: Comedie
Premiera: 21 decembrie 2018
Distribuit de Forum Film România

Rulează la: