Omul-Păianjen: În lumea păianjenului 3D Dublat

De ce să-l vezi?

Pentru o călătorie năucitoare între universuri paralele cu personaje fascinante.

„Omul-Păianjen: În lumea păianjenului” îl prezintă pe adolescentul Miles Morales, oscilând între viața de liceean și cea de supererou, în cinematografele din România de la finalul lunii decembrie.

„Numele meu este Peter Parker… și sunt destul de sigur că știți continuarea poveștii” - începe trailerul. Da, știm cu toții de Spider-Man-ul lui Marvel, cel pe care l-au creat recent răposatul Stan Lee și Steve Ditko. De această dată, avem un Miles Morales, puști de liceu, care se crede unicul Spider-Man existent… până ce descoperă că fiecare univers își are propriul supererou, identic în privințele supranaturale, cu tânărul de liceu care vede totul drept imposibil.

Au loc călătorii între diversele dimensiuni, lucru care generează tot felul de neînțelegeri, situații comice și aparent fără ieșire; avem nu un tipar de Spider-Man, ci o multitudine de indivizi și creaturi care pot fi înscrise în fenomenologia acestui supererou, fiecare însă cu o personalitate distinctă și cu un aspect diferit.

Universurile Omului-Păianjen se țes chiar ca o pânză, se întrepătrund în puncte cruciale și se susțin reciproc, iar salvarea depinde, cu siguranță, de abordarea și manevrarea acestora ca pe un întreg ce necesită echilibru.

Vor descoperi și personajele acest lucru? Iar dacă da, care sunt șansele de a-și da seama ce contează în univers în timp util?

Spider-Man: Into the Spider-Verse  2018

Regia: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman
Cu: Hailee Steinfeld, Jake Johnson, Liev Schreiber, Brian Tyree Henry, Shameik Moore
Gen: acţiune, animaţie, SF
Premiera în România: 28.12.2018
Distribuit de: InterComFilm Distribution

Rulează la: