De ce să-l vezi?

Vei empatiza cu prietenosul uriaș simpatic Bumblebee.

Bumblebee se tot ascunde și face asta încă din 1987, iar acum își găsește refugiu într-un atelier dintr-un orășel maritim din California.

Charlie este o fată care urmează să împlinească 18 ani și care încearcă, mai mult decât orice, să-și găsească un loc al ei pe lume, să își facă un rost pe o planetă pe care se simte în plus uneori. Ea este cea care îl descoperă pe Bumblebee, dar într-o stare jalnică: acesta are răni adânci din bătălii trecute și cel mai îngrijorător este că este aproape nefuncțional.

Pe cât de puțin probabilă ar fi, între cei doi se va înfiripa o legătură de prietenie care îi va ajuta nu doar pe ei să se descurce mai ușor cu lumea din care fac parte, ci și omenirea să scape dintr-o invazie pe cât de neașteptată, pe atât de periculoasă.

Parte din universul cu milioane de fani, Transformers, povestea lui Bumblebee renaște și ia o turnură neașteptată de o parte dintre fanii acestui personaj care iese din nou la lumină, după o pauză lungă, dar care face să merite așteptarea.

Bumblebee 2018

Regia: Travis Knight
Cu: Hailee Steinfeld, John Cena, Angela Bassett, Justin Theroux
Gen film: acţiune, aventuri, SF
Premiera în România: 28.12.2018
Distribuit de: RO Image 2000

Rulează la: