Astérix: Secretul poțiunii magice 3D Dublat

De ce să-l văd?

"Pentru un duo comic și pentru simbolul care se va diseca în „Secretul poțiunii magice”, unul pe care trebuie să-l dibuiască și să-l ducă mai departe, celor care merită."

După ce s-a lovit în timpul culesului de vâsc, druidul Panoramix hotărăște că e timpul ca viitorul cătunului lor să fie asigurat, așa că pornește în căutarea unui druid tânăr și talentat căruia să-I lase moștenire Secretul Poțiunii Magice.

Erou de benzi desenate „născut” în anul 1959, Astérix este unul dintre emblemele francezilor în ceea ce privește reprezentarea unui tipar, al unui mod de a trăi și de a vedea lumea, totul specific nației care l-a născut, la fel ca pe partenerul său întru toate, Obelix.

În volumele ce alcătuiesc seria de benzi desenate, cei doi eroi, alături de druidul lor prieten, Panoramix, au parte de cele mai năstrușnice aventuri, unele „cuminți”, dar majoritatea greu de crezut, ieșite din comun, întâmplări din care ies mereu învingători.

Astérix: Le secret de la potion magique (2018)

Regia: Alexandre Astier și Louis Clichy
Scenariul: Alexandre Astier
Bazat pe personajele create de René Goscinny și Albert Uderzo
Cu: Christian Clavier, Guillaume Briat.
Dublat de: Ionuț Ionescu, Gabi Costin, Mihai Niculescu, Alexandra Radu, Dan Cătănescu, Tomi Cristin, Ionuț Grama, Răzvan Popa, Eugen Cristea.
Premiera în România:  18 ianuarie 2019
Distribuitor: RO Image 2000 & Prorom